Welkom bij De Drie Steden, Makelaars in AssurantiŽn bv

Bij uw keuze voor het beste verzekeringspakket zijn niet alleen de prijs en de voorwaarden van belang. Het gaat er om dat verzekeringen bij u passen en de juiste dekking biedt in uw situatie.

Daarom nemen wij graag de tijd om u goed te leren kennen. Tijdens een persoonlijk gesprek luisteren we naar u: wat is uw gezinssituatie, wat zijn uw wensen , welke risico’s kunt of wilt u zelf dragen en welke wilt u afdekken? 
 
Wij combineren al deze omstandigheden in een op maat gemaakt advies aan u. Betrokken, onafhankelijk en deskundig. Want verzekeren is mensenwerk.
 

Naast ons intermediaire bedrijf beschikken wij, samen met een collega uit Leiden, over een volmachtbedrijf onder de naam Sleutelstad Assuradeuren bv.

Voor verzekeringen die in ons volmacht bedrijf worden ondergebracht, maakt Sleutelstad Assuradeuren B.V. de polis zelf op en wikkelt Sleutelstad Assuradeuren B.V. in veel gevallen  de schades zelf af. Dit betekent korte lijnen en snelle afwikkeling. Prettig voor ons, maar zeker voor u als klant. We zijn minder afhankelijk van verwerking door derden.
 
Dit betekent dat wij van de maatschappijen die wij in volmacht hebben, de producten van deze verzekeraars voeren onder eigen naam.
 

Uiteraard houden wij daarnaast uw belangen in de gaten hetgeen betekent dat wij ook altijd beoordelen of er een beter product buiten ons volmacht bedrijf beschikbaar is.
In praktijk noemt men dat  “ongebonden objectieve bemiddeling”.
 
Daar waar de producten vergelijkbaar zijn geven wij voorkeur aan de eigen producten van Sleutelstad assuradeuren B.V..  

Voorts verwijzen u graag naar de website van Sleutelstad Assuradeuren B.V. (www.sleutelstadassuradeuren.nl) waar de voordelen van een gevolmachtigd agent uiteen worden gezet.

Als volmacht bedrijf moet ons kantoor voldoen aan de wettelijke regels op het gebied van bedrijfsvoering en kennisniveau. De betrokken maatschappijen zijn gehouden aan de afspraken die wij met klanten maken. Naast de wettelijke regels is het vertrouwen van de volmacht gevende maatschappij daarom uiterst belangrijk.
Het feit dat wij gevolmachtigd agent zijn, geeft aan dat we voldoen aan de meest stringente regelgeving op het gebied van bedrijfsvoering, kennisniveau en betrouwbaarheid. Tevens is Sleutelstad Assuradeuren B.V. lid van de NVGA (Nederlandse Vereniging van Gevolmachtigde Agenten).


 
Sleutelstad Assuradeuren bv heeft volmachten van: Allianz Global Assistance, ASR, DAS Rechtsbijstand, Delta Lloyd, Goudse Verzekeringen, Monuta en Nationale Nederlanden