Welkom bij De Drie Steden, Makelaars in AssurantiŽn bv

Bij uw keuze voor het beste verzekeringspakket zijn niet alleen de prijs en de voorwaarden van belang. Het gaat er om dat verzekeringen bij u passen en de juiste dekking biedt in uw situatie.

Daarom nemen wij graag de tijd om u goed te leren kennen. Tijdens een persoonlijk gesprek luisteren we naar u: wat is uw gezinssituatie, wat zijn uw wensen , welke risico’s kunt of wilt u zelf dragen en welke wilt u afdekken? 
 
Wij combineren al deze omstandigheden in een op maat gemaakt advies aan u. Betrokken, onafhankelijk en deskundig. Want verzekeren is mensenwerk.
 

Hoe gaat u om met uw bedrijfsrisico’s? 

Ieder onderneming loopt risico’s. Dus uw onderneming ook. Als u weet wat de risico’s zijn en welke impact deze kunnen hebben op uw bedrijf en bedrijfsvoering, kunt u een afgewogen beslissing nemen hoe u omgaat met de risico’s binnen uw onderneming.

 

Met een risicoanalyse van De Drie Steden, Makelaars in Assurantiën bv krijgt u heldere antwoorden op vragen als: 

Naast ons intermediaire bedrijf hebben wij onder de naam De Drie Steden Assuradeuren bv een volmachtbedrijf in huis. Voor verzekeringen die in ons volmachtbedrijf worden ondergebracht, maken wij de polis zelf op en wikkelen in veel gevallen zelf de schades af. Dit betekent korte lijnen en snelle afwikkeling. Prettig voor ons, maar zeker voor u als klant. We zijn minder afhankelijk van verwerking door anderen.

Bovendien hebben wij eigen producten ontwikkeld ,waardoor wij u een nog scherpere premie en/of betere voorwaarden kunnen bieden.

Wij verwijzen u graag naar de website van De Drie Steden Assuradeuren bv waarop de voordelen van een gevolmachtigd agent precies wordt vermeld?

Als volmachtbedrijf moet ons kantoor voldoen aan een aantal wettelijke regels op het gebied van bedrijfsvoering en kennisniveau. De betrokken maatschappijen zijn gehouden aan de afspraken die wij met klanten maken. Naast de wettelijke regels is het vertrouwen van de volmachtgevende maatschappij daarom uiterst belangrijk.

Het feit dat wij gevolmachtigd agent zijn, geeft aan dat we voldoen aan allerlei regels op het gebied van bedrijfsvoering, kennisniveau en betrouwbaarheid. Om dit te onderstrepen zijn wij tevens lid van de NVGA (Nederlandse Vereniging van Gevolmachtigde Agenten).

Wij hebben volmachten van: DAS Rechtsbijstand, Delta Lloyd, Nationale Nederlanden en London Verzekeringen.